Weer aan de gang

Aangezien de mildere dagen zich reeds aandienen, maakt dat de weg vrij om weer eens fijn bezig te zijn in de buitenlucht! Vanaf vandaag ben ik bezig op het land met verschillende werkzaamheden waar ik elke hulp bij kan gebruiken. Dit varieert van het opknappen van de kar,

waarmee we de geschilde bomen naar de bouwplaats kunnen brengen, tot beheer van het bos rond het huis. Sommige bomen staan te dicht bij, wat gevaarlijk kan zijn tijdens een storm.
Zolang het niet vriest, zijn er in de tuin genoeg dingen te doen. Bessen snoeien en stekken, rijshout bouwen, composthoop omgooien, nog wat knoflook planten die ik tijdens onze reis in Marocco verzameld had, enzovoorts. In de agenda hiernaast zie je meer.
Help je graag een handje volgens het WWOOF-principe, mail, bel of geef een reactie hieronder wanneer je kan, dan spreken we iets af.

Trouwens, meestal zullen er data bij de activiteiten staan.

About the author: Jeroen

Has one comment to “Weer aan de gang”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. Stan - februari 13, 2011 at 9:35 am Reply

    en zoals elke keer ben ik weer hartelijk ontvangen door Jeroen en Filiz. 2 dagen helpen resulteerde in bijna een week op het landgoed onthaasten en qualitytime. lekker gewerkt en me thuis gevoeld.
    thanks and no thanks

    Stan

Leave a Reply

Your email address will not be published.