Camping Oorsprong

Dag allemaal!

Het voorjaar steekt de kop op en ook bij ons begint het te kriebelen. Dit jaar hebben we wel een héél erg leuk idee. Na alle leuke reacties van ouders op de kampen van voorgaande jaren, mogen dit jaar de ouders mee naar Grubbestein komen voor Camping Oorsprong.

Dat betekent dat jullie van vrijdagmiddag tot zondagmiddag kunnen genieten van de natuur en het simpele leven, kampvuren, vers en biologisch eten, maar natuurlijk vooral: hele leuke workshops. Er zullen workshops zijn voor kinderen, van heel klein tot groter, voor de ouders, en ook voor iedereen samen. Uiteraard mag het vuur maken niet ontbreken en ook het lab zal weer open zijn. Maar wat er verder komt, houden we nog even spannend!

Het kamp kost 90 euro per persoon en is, zoals altijd, volledig verzorgd. We zorgen samen met kok Ralph dat er lekkere maaltijden op tafel komen en stoken vuur voor het afwaswater.

Uiteraard is er genoeg vrije tijd om te genieten van de ruimte en elkaar. Kom dus ook! Met je zusje, je ouders, je opa, je oma, je tante, het maakt niet uit. Dit jaar is Camping Oorsprong voor iedereen!

Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@oorsprong.net of te bellen met Remco (0619904320).

We hopen je te zien!