omschrijving

Een prachtig en sfeervol gebouwd knus huisje, met veel glas zodat als je binnen bij de houtkachel zit, toch heerlijk naar buiten te turen is. Het huisje is gebouwd met eikenhout van het land & leem van de Maas vlakbij. De constructie is gebouwd met zogenaamde pen-gatverbindingen, zoals veel boerderijen vroeger ook werden gebouwd. De muren zijn ingevuld met leem, wat samen een erg sfeervol en natuurlijke indruk geeft.

Er is een eenvoudig ‘keukentje’ om je ontbijt & thee of koffie klaar te maken. Boven in het bed heb je prachtig uitzicht over het land in een heerlijk comfortabel 2 persoons bed.

Hij staat op ons prachtige landgoed vol leven: gezang van vogels, rondscharrelende kippen en katten, blatende schapen, spelende kinderen, erg schattig hondje, eetbare planten en heel veel groen in het bos, velden en moestuin. In het Boshuisje kom je tot rust, op de bank bij de houtkachel of in het comfortabele tweepersoonsbed. Daarnaast kan je gebruik maken van een gedeelde keuken, douche en composttoilet. Het huisje is geschikt voor twee personen maar voor een baby of peuter hebben we een klein bedje beschikbaar, in overleg.

biologisch afbreekbare zeep

Het is belangrijk om voor het douchen een biologisch afbreekbare zeep mee te nemen. Mocht je die echt niet kunnen vinden, dan hebben wij die voor je beschikbaar.

omgeving

Ons terrein ligt midden in de natuur. We zitten vlakbij de rivier de Niers en uiteraard de Maas. Nationaal Park de Maasduinen is 6 kilometer naar het zuiden, maar eigenlijk zijn het bij ons ook al Maasduinen. Het Pieterpad loopt een paar honderd meter verderop en dit is dus een ideale plek als je die aan het bewandelen bent. Gennep is een schattig stadje met de wereldberoemde ooievaars van Beleef de Lente op het stadhuis. Het is 3 kilometer, je kan een fiets (of tandem) lenen. Verder ben je binnen een uur fiets of half uurtje met de auto in het gezellige Nijmegen.

Maar je kunt ook op avontuur hier in de buurt; het ligt aan het Heijense bos en de Looierheide, waar je fijn kunt wandelen/hardlopen/fietsen/mountainbiken.

vervoer

Er gaat een bus naar Gennep (lijn83, vanaf Nijmegen of Venlo) en vanaf busstation Gennep is het nog 3 kilometer lopen. De auto kan je op het terrein parkeren.

airbnb / natuurhuisje

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled