omschrijving

Word wakker midden in de natuur, vanuit onze Ger/Yurt. Hij staat op ons prachtige landgoed vol leven: gezang van vogels, rondscharrelende kippen en katten, blatende schapen, spelende kinderen, erg schattig hondje, eetbare planten en heel veel groen in het bos, velden en moestuin. In de Ger kom je tot rust, op de bank bij de houtkachel of in het comfortabele tweepersoonsbed. Daarnaast kan je gebruik maken van een gedeelde keuken, douche en composttoilet.

Een Ger is veel meer dan een tent! Het is warm binnen- en ├ęcht buitenleven in 1. In dit Mongoolse nomaden huis stook je binnen de kachel op hout. Tegelijkertijd word je wakker met de geluiden van de vogels om je heen.
We hebben onze Ger sfeervol voor je ingericht. Er staat een comfortabel tweepersoonsbed en een smal eenpersoonsbed. Daarnaast is er een zitje, eettafel en (voor extra gemak:-) een waterkoker en benodigdheden om thee of koffie te zetten. Uiteraard zorgen we voor beddengoed en indien gewenst extra dekens.

biologisch afbreekbare zeep

Het is belangrijk om voor het douchen een biologisch afbreekbare zeep mee te nemen. Mocht je die echt niet kunnen vinden, dan hebben wij die voor je beschikbaar.

omgeving

Ons terrein ligt midden in de natuur. We zitten vlakbij de rivier de Niers en uiteraard de Maas. Nationaal Park de Maasduinen is 6 kilometer naar het zuiden, maar eigenlijk zijn het bij ons ook al Maasduinen. Het Pieterpad loopt een paar honderd meter verderop en dit is dus een ideale plek als je die aan het bewandelen bent. Gennep is een schattig stadje met de wereldberoemde ooievaars van Beleef de Lente op het stadhuis. Het is 3 kilometer, je kan een fiets (of tandem) lenen. Verder ben je binnen een uur fiets of half uurtje met de auto in het gezellige Nijmegen.

Maar je kunt ook op avontuur hier in de buurt; het ligt aan het Heijense bos en de Looierheide, waar je fijn kunt wandelen/hardlopen/fietsen/mountainbiken.

vervoer

Er gaat een bus naar Gennep (lijn83, vanaf Nijmegen of Venlo) en vanaf busstation Gennep is het nog 3 kilometer lopen. De auto kan je op het terrein parkeren.

Natuurhuisje / Airbnb.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled